Hevesi villamossági szaküzlet
Nagykereskedelem
Hevesi Elektro Akciók
Hevesi Elektro Kft bemutatkozása
Elérhetőségeink
   
Pályázati közlemények
 

2022.03.22

Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a Hevesi Elektro Kft-nél

GINOP Plusz-1.2.3-21

TÁJÉKOZTATÓ

A Hevesi Elektro Kft. projektje során ingatlan korszerűsítést, eszközbeszerzést, megújuló energia telepítését, nyelvi képzést valósít meg, valamint üzleti felhőszolgáltatást is igénybe vesz. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 68,83 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 98,33 millió Forint értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként telephely átalakítása valósul meg, modern, magas szintű géppark jön létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés és képzettebb humánerőforrás tőke kapcsolódik.

A Hevesi Elektro Kft. 1991 óta foglalkozik épületvillamossági és ipari elektronikai termékek kereskedelmével. Jelen projekt elsődleges célja a felsorolt tevékenységek hatékonyabbá tétele a meglévő telephely átalakításával és új, modern eszközök segítségével.

A vállalkozás a GINOP Plusz-1.2.3-21 konstrukció keretében 2 db targonca, 1 db kábelcsévélő és mérő gép, 1 db kábeldob tartó rendszer, valamint állványrendszerek beszerzésére nyert el támogatást. A projekt további részét képezi még egy 16 kW-os levegő-víz hőszivattyú rendszer telepítése is. A megújuló energia a cég telephelyének energia igényét szolgálja, ezzel is csökkentve a költségeket. Szintén a projekt keretében valósul meg 8 db számítógép munkaállomás, 1 db LED tábla és az ezekhez tartozó szerver beszerzése, valamint a meglévő telephely átalakítása, amellyel egy optimálisabb beosztású, és így a hatékony tevékenységet elősegítő, a raktárkapacitást megnövelő, modernebb épület kerül kialakításra. Szintén a projekt keretében valósul meg az üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele, amely a munkavégzés technológiáit korszerűsíti, így a munkavállalóknak távmunkára is van lehetőségük, valamint a cégen belüli megosztást is könnyebbé teszi. A projekt 1 fő részére angol nyelvi képzést is tartalmazza.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 68,83 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 98,33 millió Forint értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként a telephely átalakítása valósul meg, modern, magas szintű géppark jön létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés és képzettebb humánerőforrás tőke kapcsolódik. A beruházás eredményeként javul a Hevesi Elektro Kft. hatékonysága, erősödik gazdasági stabilitása, ezáltal piaci pozíciója is javul. A fejlesztés a cég pécsi telephelyén valósul meg.


A kedvezményezett neve: Hevesi Elektro Kft.

A szerződött támogatás összege: 68 828 143 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00510

A projekt várható befejezési dátuma: 2022.10.31.


A fejlesztésről további információ kérhető:

Hevesi Tamás, ügyvezető

Elérhetőségek: 72/214-927, palyazat@hevesielektro.hu

 
Hevesi Elektro Kft.
Pécs
Tel: 06-72/214-927